АБОКОЛИКЕН за щастливи бебета - ефективно решение при колики!

Article title 2


Бебешките колики са проблем, с който почти всички родители се сблъскват още в първите месеци след раждането на детето си. Ако бебето ви плаче неутешимо и дълго, свива крачета към тялото си, лицето му се зачервява и извива главата си назад или сте забелязали, че то започва да плаче половин час след хранене и отделя газове, то най-вероятно го мъчат колики.

 

Не се тревожете,  здравословното решение на този проблем е Абоколикен!

 

АБОКОЛИКЕН - капки за бебета е уникална комбинация от високоефективни съставки, за да може вашето бебе и вие да бъдете спокойни. Капките съдържат неутрална ЛАКТАЗА (NLU), която  компенсира  физиологичния ВРЕМЕНЕН ЛАКТАЗЕН ДЕФИЦИТ и облекчава коликите. Абоколикен се предлага в два варианта: Абоколикен – 14 мл. с лактаза, колоцинт и копър и Абоколикен – 7 мл.  с лактаза,лайка и копър. Колоцинтът, копърът и лайката са  в хомеопатично разреждане, като колоцинтът действа върху гладката мускулатура на тънките черва и намалява спазмите, а копърът има газогонно действие. Лайката също успокоява бебешките колики.

 

Действието на Абоколикен настъпва до 15 минути и разгражда 70% от лактозата в млякото.

 

Препоръчва се добавянето на АБОКОЛИКЕН капки за бебета при всяко хранене на кърмачето до 3-4 месечна възраст или до отшумяване на коликите. Важно е да имате предвид, че капките АБОКОЛИКЕН  не се дават директно в устата на бебето, а се поставят в млякото или кърмата. Изчакайте 10 минути да взаимодействат и тогава дайте на бебето!

 

След  третия месец  или  ако  коликите не  са  толкова изразени,  добавянето  на АБОКОЛИКЕН  към храната може да бъде редуцирано. В началото - като се намали дозировката, а след това само при включването на алтернативни храни и накрая само веднъж дневно, което да предшества пълното им изключване. Обикновено, това става в края на 4-я месец. Ако признаците на колики се появят отново, може да започнете добавянето им по обичайната схема.

 

Използването на АБОКОЛИКЕН не води до запек, който е много често срещан страничен ефект при продукти на основата на симетикон!