Играй и спечели с ABOPharma

Article title 1


Играй с Абофарма!

Вземи продукти на Абофарма на стойност минимум 20 лв. в избрани аптеки и можеш да спечелиш. Получаваш скреч карта на място в аптеката и един Ксанадрен 300 мл. или Варистази гел могат да бъдат твои веднага /подаръкът се получава на място в аптеката/.

Ксанадрен 300 мл.  е хранителна добавка с подсладител, базирана на Ортосифон и Рунянка, които подпомагат функцията на естественото дрениране на течности от тялото, без да се нарушава естествения му водно-електролитен балaнс. Това е продукт създаден изцяло от натурални естествени съставки и билки, благодарение на които се увеличава отделянето на натрупаните в тялото течности.Една перфектна комбинация от внимателно селектирани и титрувани екстракти на растения и билки, действащи по най-добрия начин за постигане на троен ефект - дренаж, детоксикация и отслабване.

Варистази облекчава усещането за тежки и уморени крака и намалява отоците в долните крайници. Успокоява проблемните зони на тялото, подложено на стрес от ежедневна работа или обездвижване. Варистази плюс микроциркулацията и облекчава чувството на умора и тежест в краката. Насърчава отичането на излишната течност и намалява отоците в долните крайници. 

Освободете се от излишните течности след празниците!

 

Общи правила

Адреси на аптеки

Обекти SCS