Магистър – фармацевт Емил Кюркчиев, гр.София

Article title 2


Линопрост може ли да се приема превантивно за намаляване риска от появата на увеличена простата?

Превенцията е много важна за ДПХ (доброкачествена простатна хиперплазия) . За да бъде по-спокоен, всеки мъж е добре да приема продукти, подпомагащи нормалното функциониране на простата. Според мен Линопрост е точният продукт, който работи ефективно в тази посока.

 

От каква възраст може да се приема Линопрост?

Добре е след 45 годишна възраст да се приема Линопрост, тъй като най-често увеличаването на простатата се среща след тази възраст. С нарастването на възрастта процентът се покачва. Поради тази причина, възраст над 50 години се приема за рисков фактор за развитието на доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ).

 

Защо да избера точно Линопрост, а не друг продукт?

Линопрост е отличен продукт, тъй като съчетава действието на две отлични природни съставки - Сау Палмето и Африкански пигеум, които възпрепятстват възпалителния процес и уголемяването на простата.

Друга важна съставка е ликопенът, който е много силен природен антиоксидант. Синергичният ефект от всички съставки, прави Линопрост напълно подходящ продукт при доброкачествена простатна хиперплазия с доказан терапевтичен ефект.

 

Колко продължително трябва да се пие Линопрост за да има ефект?

При появили се симптоми на увеличена простата, продуктът трябва да се приема минимум 3 месеца. За превенция – можете да правите два курса на прием в годината.

 

Има ли странични ефекти?

Линопрост е природен продукт, без нежелани ефекти и затова го предпочитам,и също така предлагам на пациентите. Той е дългосрочно и надеждно решение за превенция и поддържане здравето на простатата за всеки мъж.