Магистър - фармацевт Илияна Стефанова, гр. Ветово

Article title 2


Колко сашета трябва да взема за да стопирам 1-те симптоми на вирусна инфекция?

 

Силвъртус Флу е отлично решение при първите симптоми на вирусна инфекция, настинка или грип. Продуктът е една уникална комбинация от колоидно сребро, прополис и натурални билкови екстракти с мощно противовирусно и антибактериално действие. За възрастни дозировката е 2 сашета дневно, разтворени във вода.

 

Помага ли Силвъртус Флу при суха кашлица?


Да, продуктът намалява пристъпите на кашлица и облекчава дишането. Силвъртус Флу съдържа естествени съставки с изразено успокояващо и омекотяващо действие, които спомагат за освобождаване на напрежението и отнемане на болката и дискомфорта при възпаления на дихателните пътища. Екстрактите от Лечебна Ружа и Пчелник отпускат гладката мускулатура и така облекчават кашлицата. Те създават защитен филм, който предпазва лигавицата от външни дразнители като същевременно я хидратират.

 

Ако инфекцията вече се е развила, ще ми помогне ли Силвъртус Флу да се оправя по-бързо?


Освен,че тушира първите симптоми на настинка или инфекция, Силвъртус Флу намалява продължителността на вече съществуваща такава. Той съдържа NAC (N-ацетил цистеин), който има противовирусно действие и спомага за предотвратяване на инфекцията.
Съчетан с екстрактите от билките Пчелник и Лечебна ружа, продуктът е уникален за нашия пазар! Всички съставки действат синергично, което го превръща в ценен помощник при борбата с вирусите и бактериите.

Може ли да се приема от деца и от каква възраст?


Сашетата Силвъртус Флу са подходящи за деца над 6 години. Приемът е по 1 саше на ден, разтворено във вода, като не е нужно водата да е топла, а със стайна температура.