Мария Илиева разкрива своята тайна за красота в студиото на CodeHealthTV (ВИДЕО)

Article title 2


Питали ли сте се как една от иконите на модерната българска поп музика Мария Илиева успява да запази младежкия и сияен вид на своята кожа. Талантливата изпълнителка разкри тайната на своята красота в студиото на CodeHealthTV.

 

Мария Илиева разчита за своята сияйна кожа на белгийската елитна линия за красота BELENE. Високотехнологична разработка Belene Anti-Age Beauty Secret работи по различен начин, за разлика от повечето кремове и традиционните продукти за красота, като подхранва кожата отвътре за видими резултати отвън.

 

✅ Стъпка 1: Биоактивираният силиций Mesoporosil® формира силициева решетка, която омрежва и запазва колагена, включително този, приет под формата на хранителна добавка. Така се постига по-добър и траен ефект и видимо намаляване на признаците на стареене.

 

✅ Стъпка 2: Натуралният комплекс с хидролизирани колагенови пептиди и витамини и минерали подпомага заличаването на фините линии и бръчките, подмладява кожата и подобрява хидратацията и еластичността.


Подробности за това, както и всичко любопитно около Мария Илиева – предстоящи проекти, наградите на БГ Радио, турне, нова песен и още – гледайте в пълното интервю с Инес Димитрова в CodeHealthTV: