Мога ли чрез АБО РУЕ да намаля стреса и тревожността, които изпитвам в последно време? - Габриела Минева, помощник фармацевт

Article title 2


Габриела Минева, Помощник фармацевт, гр. Плевен

Мога ли чрез АБО РУЕ да намаля стреса и тревожността, които изпитвам в последно време?

АБО РУЕ съдържа в оптимално съотношение комбинация от L-теанин, екстракт от корени на валериана и хмелови шишарки с добавен магнезий и витамин В6, които събрани заедно, помагат значително за намаляване напрежението и стреса и осигуряват цялостна релаксация на тялото. Освен това, продуктът е изключително подходящ за хора с умствено и емоционално напрежение, усещане за страх и безпокойство или депресия.

Препоръчва се и при „бърнаут“- състоянието, от което все повече хора страдат и е породено от натрупали се негативни емоции, които могат да доведат до сериозен психологически срив.

Повечето продукти за заспиване и успокоение съдържат мелатонин. Або Руе също ли е такъв продукт и как действа?

АБО РУЕ с Магнезий и витамин В6 е изцяло натурален продукт, който е сред най-добрите естествени средства за релаксация и заспиване. Той не съдържа мелатонин, което е предимство, тъй като хормонът може да предизвика сънливост и отпадналост през деня, и не е подходящ за продължителна употреба. Освен това, специалистите предупреждават, че мелатонина има някои нежелани лекарствени реакции и не бива да се прилага при пациенти с депресия, диабет или високо кръвно налягане.

Употребата му може да доведе до повишаване на кръвната захар и да отслаби действието на други приемани лекарства

Той подпомага естественото заспиване, без да го предизвиква, но и без да променя фазите на съня. Това е важно, тъй като ако сънят е кратък или накъсан и не следва своят биологичен ритъм и цикличност, жизнените процеси характерни за отделните фази, не протичат с необходимата пълнота и качество, така че на сутринта да се събудим бодри и отпочинали.

Предизвиква ли Або руе зависимост и има ли странични ефекти?

Продуктът е подходящ за продължителна употреба. Няма установени странични ефекти или зависимост и може да се комбинира с други препарати. АБО РУЕ може да се приема, вечер преди лягане за пълноценен сън или през деня, при тревожност, нервност или трудно фокусиране към ежедневните задачи.


Мога ли да шофирам след като съм пил АБО РУЕ?
Да, едно от предимствата на този продукт е, че може да се шофира непосредствено след прием! Няма нужда да съобразявате времето на прием с работния си график или шофиране, тъй като АБО РУЕ по никакъв начин няма да повлияе ежедневните ви дейности и да ви навреди. Той не води до сънливост, отпуснатост и замаяност.