Овладей симптомите на уголемена простата навреме – направи си онлайн тест ТУК!

Article title 2


Клинично доказана формула държи под контрол мъжкото здраве

 

Проблемите с простатата са тема табу за голяма част от мъжете, защото се свързват с тяхната мъжественост и способността им да бъдат сексуално активни. Но добрата информираност и навременна превенция са изключително важни и могат да спестят на силния пол куп тревоги от появата на сериозни здравословни усложнения, свързани с тяхната мъжественост.

 

За доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) и как да се справим с нея, разговаряме с д-р Михаил Колев - уролог, МЦ “Доверие” и ДКЦ-25, гр. София.
 

 

Д-р Колев, да започнем с това защо доброкачественото уголемяване на простатата е толкова разпространено?

 

Хиперплазия на простатата е доброкачествено разрастване броя на периуретралните жлези, които с напредването на възрастта се увеличават като брой, уголемяват се и деформират простатната жлеза в различни посоки, като притискат уретрата. При всеки мъж след 45 годишна възраст, настъпват промени в структурата на простатата. Най-често тя се увеличава след тази възраст, като около 50% от мъжете над 60 години страдат от това заболяване. С напредването на годините процентът се покачва и стига до цели 90% при мъже над 90 години. Затова, за мъжете над 50 години се приема, че попадат в категорията с рисков фактор за развитието на доброкачествената простатна хиперплазия (ДПХ) и е задължително да правят профилактичен преглед при уролог, поне веднъж годишно, с цел своевременно предотвратяване на заболяването. Когато не се лекува, увеличената простата може да доведе до инфекция на пикочните пътища и да причини сериозни нарушения във функцията на пикочния мехур, бъбреците и сексуалната функция на мъжа. Увеличената простатна жлеза може да причини запушване на бъбреците и да се стигне до хидронефроза – разширение на структурите за събиране на урината в единия или двата бъбрека. Добрата новина е, че простатното уголемяване не е неизлечим процес и с помощта на природни и безвредни средства проблемът може да бъде овладян.

 

 

В тази връзка препоръчвам употребата на Линопрост - продукт, който съдържа 4 биологично активни вещества от първа степен на доказана клинична ефективност. Това са екстрактите от плода на Сау Палмето (Сереноа репенс), корен от Коприва, Африкански Пигеум и Ликопен от домат, допринасящи за нормалната функция на простата. 

 

Линопрост е изцяло натурална формула за здрава простата без аналог на българския пазар по своя състав и действие! Продуктът дава надеждно решение на проблемите с уринирането и намалената сексуална функция. Той повлиява едновременно и двата механизма на развитие на ДПХ. От една страна блокира секрецията на веществата, предизвикващи възпаление на простатата, а от друга  - възстановява нарушения хормонален баланс. 

 

Най-важни са резултатите!

 

Практиката ми показва, че приемът на Линопрост от 3 до 6 месеца води до редица положителни резултати. Настъпва чувствително и бързо облекчение на проявената симптоматика.

 

В подкрепа на това твърдение, извършихме тримесечно проследяване по Международния Простатен Симптоматичен Индекс (IPSS), който дава количествена оценка на симптомите и възможност да се оценят резултатите от лечението.  След извършеното проследяване  беше установено, че една таблетка дневно Линопрост ефективно облекчава симптомите на ДПХ. 
 

- 100% от пациентите с тежки симптоми след три месеца преминават в групата на умерените симптоми.
- 100% от пациентите в групата с умерени симптоми подобряват състоянието си със средно подобрение от 6 точки по IPSS, което е 32% от симптомите, свързани с ДХП.
- Не са наблюдавани нежелани лекарствени реакции при никого от пациентите.

 

Пациентите, на възраст между 50 и 70 години, сами оценяват състоянието си като по-добро и продължават да приемат Линопрост и след края на изследването. 

 

Всеки мъж може сам да направи теста за оценка на състоянието на простатата,  създаден на базата на Международният Простатен Симптоматичен Индекс (IPSS) и да проследи  тежестта на симптомите, което може да помогне в диагностицирането на уголемената простата. Независимо от резултата от теста, ако имате симптоми на ДПХ, ви съветваме да посетите лекар за допълнителна оценка и информация относно това състояние, както и за да изключите други потенциални заболявания със симптоми, сходни на тези на Доброкачествената простатна хиперплазия. 

 

Направи теста за оценка на състоянието на простата, съобразен с (IPSS) – ТУК!

 

Какви са ефектите от приема на Линопрост?

 

Линопрост нормализира уринирането и увеличава силата на струята. Той действа в посока облекчаване на усещането за тежест в тазовото дъно, като отпуска гладката мускулатура на простатата. Освен това поради мощното оксидантно действе, което оказва в жлезата, Линопрост неутрализира свободните радикали и поддържа нейното оптимално здраве. Благоприятства превенцията на простатен карцином и намаляване нивата на простатно-специфичен антиген (PSA). И не на последно място, продуктът допринася за възстановяването на нарушения хормонален баланс, запазва и подобрява сексуална функция на мъжа!

 

Линопрост е безопасен продукт, който може да се използва продължително време и няма странични ефекти. Той дава едно дългосрочно решение за превенция и поддържане на мъжкото здраве.

 

СПЕЦИАЛНА ОНЛАЙН ОФЕРТА В РЕМЕДИУМ ДО 29.02.2024!
 

 

Купи онлайн или поръчай на телефон: 02/980 02 30 в делнични дни от 08:00 до 16:00 часа!