Планирам почивка на морето и искам да съм сигурна, че няма да имам проблеми със стомаха. Мога ли да се доверя на Флора 8?

Article title 2


Интервю с Евелина Благова, помощник фармацевт, гр. Пазарджик, аптека Младост

Със семейството ми планираме почивка на море и искам да съм сигурна, че няма да имаме проблеми със стомаха. Мога ли да се доверя на Флора 8?


През летните месеци проблемите със стомаха зачестяват, тъй като това е сезона свързан с почивки, смяна на обстановката, климата и храната, а тази промяна може да даде реакция като поява на запек или разстройство, болки в корема, гадене и повръщане. Затова моят съвет е да приемате Флора 8 и да не позволявате на проблемите с храносмилателната система да провалят ваканцията ви. Можете да се доверите напълно на този синбиотик, тъй като той е комбинация от пробиотици и пребиотици, които са полезни за чревната флора и балансират перисталтиката.
Те стимулират имунната система и предотвратяват размножаването на вредните бактерии.


Какво количество бактерии съдържа Флора 8 и от какви видове? Зная, че това е важно при избора на синбиотик.


Флора 8 съдържа 8 милиарда доказано живи бактерии от видовете Бифидобактериум анималис и Лактобацилус рамнозус, които спомагат за поддържане баланса на чревната флора и осигуряват максимално бърз оздравителен ефект. В него са включени и два вида пребиотик - FOS (Фруктоолигозахариди) и инулин, които осигуряват нужната среда за развитие на полезните бактерии, нормализират дейността на чревния тракт и повишават съпротивителните сили на организма.


Харесвам и препоръчвам Флора 8, защото се предлага под формата на сашета за директна употреба с чудесен вкус на крем карамел, които се изсипват в устата и има незабавен ефект. Това ги прави изключително удобни и лесни за прием навсякъде и във всяка ситуация. Харесван и желан както от децата, така и от възрастните. Освен това не е необходимо сашетата да бъдат съхранявани в хладилник и са изключително подходящи за горещите летни дни.