Подходящ ли е Магнезий 1000 за овладяване на стреса и напрежението?

Article title 2


За овладяване на напрежението аз препоръчвам Магнезий 1000 с натурален морски магнезий. Това е един изключително добър продукт, който се отличава с това, че има две фази на действие на магнезия. Едната част от минерала се освобождава бързо и се усвоява веднага от клетките, а другата част - по-бавно - в продължение на целия ден.

"Депо таблетката покрива нуждите на тялото от необходимото количество магнезий, така че въздейства върху нервната система като намали стреса и напрежението и релаксира мускулите."

Да се преправи на: Депо таблетката покрива нуждите на тялото от магнезий и въздейства върху нервната система като намалява стреса и напрежението, а в същото време релаксира и мускулите.

Препоръчаха ми продукта за крампи и за сърцето. Колко време трябва да пия Магнезий 1000 за да усетя ефект от него?

Магнезият е от изключителна важност за правилната сърдечна дейност и спомага за регулиране на кръвното налягане. Ако имате аритмия може би това се дължи точно на липсата на достатъчни количества магнезий в организма ви. Това е един от признаците за недостиг на магнезий.

Магнезият категорично помага и при възникнали мускулни схващания, както и за по-бързото възстановяване след получени травми. Той е изключително необходим за онези, които тренират усилено или са подложени на големи физически натоварвания и губят голяма част от магнезия по време на тренировките.

Необходимо е да го приемате поне 3 месеца за да се получи траен ефект и да се попълнят липсите от този така важен за тялото минерал.

Имам проблеми със съня. Възможно ли е това да се дължи на липсата на магнезий?

Да, възможно е. Безсънието е сред водещите признаци, които могат да подскажат, че ви липсва достатъчно магнезий. Набавяйки си достатъчно количество магнезий ще помогнете на тялото си да релаксира по-добре, тъй като минералът има способността да регулира нивата на хормона на съня мелатонин, като в същото време намалява ефекта на кортизола и адреналина. Така часовете на качествен сън се увеличават, а времето за заспиване се съкращава.