Учените откриха иновативна формула с комплексно решение при тежка кашлица и жилав секрет

Article title 2


Мъчат ви кашлица и болки в гърлото, хрема и отпадналост? Вероятно отново сте попаднали под прицела на вирусна инфекция. Към типичните симптоми спадат още раздразнителност, главоболие, намален или липсващ апетит, мускулни и ставни болки, особено в случаите на инфекция с грипен вирус.

 

Симптомите могат да варират според вида на вирусната инфекция и общото състояние на организма, но кашлицата оглавява класацията на най-неприятните симптоми, които съпровождат заболяването. Тя може да бъде особено мъчителна в случаите, когато не се повлиява особено от стандартните медикаменти и да засили многократно чувството на дискомфорт по време на боледуването. Макар и в повечето случаи да отшумява без особени последствия (ако не броим дискомфорта и влошеното качество на живот по време на боледуване), кашлицата в никакъв случай не бива да бъде подценявана. Ако не предприемем навременно мерки тя може да продължи дълго и да се превърне в по-сериозно усложнение.

 

Как да елиминираме вирусите и да преборим мъчителната кашлица?

 

Известно е, че при вирусна инфекция антибиотиците не действат, затова най-адекватното решение е да се обърнем към природата. Тя е създала най-мощните и ефикасни средства за противодействие на инфекциите и може да ни помогне да избегнем усложненията.

 

Екип от италиански учени от университетите в Сиена и в Пиза са обединили усилия да изобретят уникалният продукт СИЛВЪРТУС ФЛУ, който е плод едновременно на опит от медицински наблюдения през последните няколко века, но и съчетава най-модерните открития в областта на фитотерапията.

 

СИЛВЪРТУС ФЛУ е мощен противовирусен продукт с доказано действие за облекчаване на кашлицата. Продуктът е ефективен за потушаване на първите появили се симптоми, независимо от причинителя на инфекцията!

 

Действието на СИЛВЪРТУС ФЛУ не спира до тук. Той не просто се бори с неприятните симптоми, а унищожава вирусите (включително този, причиняващ COVID-19), като  директно елиминира причинителите и предпазва от последващи усложнения.

 

СИЛВЪРТУС ФЛУ комбинира действието на няколко уникални съставки, сред които колоидно сребро, прополис и NAC (N-ацетил цистеин) в съчетание с екстракти от лечебна ружа и пчелник, които го правят уникален продукт, без аналог на българския пазар!

 

Това е една мощна комбинация с доказан ефект, която действа едновременно в няколко направления:

 

- Намалява тежестта и честотата на хрипове, кашлица и респираторни атаки;

- Предпазва и облекчава възпалената лигавица;

- Втечнява гъстия бронхиален секрет и подпомага отделянето му;

- С доказано противовирусно и антибактериално действие;

- Намалява възпалението в бронхиалните тръби и белодробната тъкан;

- Защитава дихателните пътища от последващи инфекции;

- С имуномодулиращ ефект.

 

 

Купи онлайн Silvertuss Flu с -15% - ТУК!

 

УНИКАЛЕН ЗА ПАЗАРА СЪСТАВ:

 

NAC (N-ацетил цистеин) е едно от най-ефективните средства в борбата с кашлицата. Той е продукт на аминокиселината L-цистеин и е познат със своето мощно имуностимулиращо и антиоксидантно действие, което благоприятства подобряването на цялостното състояние на организма.

 

Едно от свойствата на ацетил-цистеинът е да „разпада“ микопротеиновата слуз в белите дробове, което директно повлиява кашлицата, независимо от произхода ѝ (пневмония, бронхит или други инфекции на дихателната система). Редица проучвания показват, че N-Acetyl L-Cysteine не само облекчава симптомите, но и благоприятства предотвратяването на усложнения при пациенти с хроничен бронхит. Той подпомага втечняването на гъстия бронхиален секрет и неговото отделяне. Укрепва дихателната система и намалява пристъпите на кашлица, като облекчава дишането. NAC спомага за синтеза на ензима глутатион, който предпазва имунните клетки от увреждане и обезврежда ксенобиотиците (неразтворими, токсични за клетката вещества). Има доказано противовирусно действие и спомага за цялостното укрепване на имунитета.

 

Колоидното сребро е сочено като едно от най-мощните природни антивирусни средства. Лечебните и антисептични свойства на среброто са известни на хората от древни времена. Още тогава те са забелязвали, че тези, които се хранят със сребърни прибори или пият от сребърни чаши, се разболяват по-малко и почти не страдат от инфекции. Разбира се тогава среброто е било скъпа придобивка и само кралете, рицарите и придворните имали досег с него. Това обяснява и защо при епидемии са оцелявали само богатите.  Всъщност отрицателно заредените колоидни сребърни йони на практика блокират нормалното функциониране на микроорганизмите.

 

Сребърните частици блокират инфекциозните процеси и се грижат за естествената защита на организма като повишават имунитета и активизират процесите на обмяна на веществата. Доказано е, че сребърните наночастици са изключително ефективни  в борбата срещу  срещу широк спектър от вируси. Малкият размер на сребърните наночастици (вариращ от 10 до 100 nm) им позволява лесно да навлязат в генома на вируса, за да блокират клетъчните фактори и вирусните вектори или иначе казано да спрат възпроизвеждането на вируса в организма.

 

Прополисът в комбинация с колоидното сребро предпазва от микроби и унищожава бактериите и вирусите. Двете съставки осигуряват изключително мощна защита на организма.

 

Пчелникът притежава силно отхрачващо действие. Той отпуска бронхиалната мускулатура и стимулира изчистването на налепи от гърлото.

 

Екстрактът от лечебна ружа съдържа лепкавата смола, която образува невидим защитен филм, който прилепва към фарингеалната лигавица и създава бариерен ефект, ограничаващ контакта с външни дразнители.

 

СИЛВЪРТУС ФЛУ е препарат, който задължително трябва да присъства в нашата домашна аптечка, или като сме на път, за да ни е в помощ още при първите симптоми!

 

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗА СИЛВЪРТУС ФЛУ:

 

Проф. д-р Христо Цеков, д.м.н., специалист - вътрешни болести, пулмология и фтизиатрия, кардиология с ревматология, онкология. МБАЛ“ Света Анна“ гр. Варна

 

Горещо препоръчвам Silvertuss Flu на пациентите си, защото продуктът е изключително ефективен за потушаване на първите появили се симптоми и стопира развитието на инфекцията, независимо от нейният причинител! Формулата му дирeктно унищожава вируси и бактерии и подпомага симптоматичното лечение на възпаление на гърлото, свързано с кашлица, съпроводена със секреция на слуз. Има противовирусно действие и в същото време, укрепва имунната система. Silvertuss Flu осигурява оптимална белодробна функция. Наблюдавам и отличното влияние на NAC върху риска от екзацербации при пациенти с ХОББ. Лечението с ниски и високи дози на NAC значително намалява честотата им при пациентите ми с ХОББ.

 

Продуктът е изцяло с натурален състав и е с доказан профил на безопасност, затова го предписвам и го препоръчвам на моите пациенти и за по-продължителни курсове на лечение.

 

Всъщност формулата на Silvertuss Flu е създадена така, че всяка една от съставките подпомага и засилва действието на останалите. В съвкупност, те образуват онази мощна сила, нужна на тялото да се справи с инфекцията, да облекчи кашлицата и да подпомогне изхвърлянето на жилавите секрети.

 

Магистър - фармацевт Силвана Галенова, аптека „Ахилея“, гр. Силистра

 

Винаги препоръчвам на клиентите, които идват в аптеката и търсят нещо наистина работещо и с бързо действие при първите симптоми на грип или настинка, да използват противовирусния продукт на Абофарма – Silvertuss Flu разтворими сашета. Изключително добро действие има при наличие на кашлица, съпроводена от секрети. Той  съдържа естествени съставки с изразено успокояващо и омекотяващо действие. Наличието на NAC (N-ацетил цистеин) помага за втечняване на гъстия секрет и за отделянето му.

 

Отзивите, които получавам от клиенти доверили се на Silvertuss Flu са, че усещат бързо облекчение на симптомите и има изключителен ефект за изчистването на упоритите секрети.

 

Купи онлайн Silvertuss Flu с -15% - ТУК!