Здравето срещна красотата на Glamour beach weekends 2020

Article title 2


С настъпването на месец септември все повече си спомняме за изминалите летни дни, за морето и за плажа. След дългите, тежки месеци на глобална пандемия, и рестриктивните мерки, наложени заради разпространението на Covid-19, всички имахме нужда от глътка свеж въздух. Тази глътка свеж въздух дойде под формата на три горещи, морски уикенда – на централния плаж на Лозенец (26-27 юли) и на къмпинг „Градина“(1-2 август и 8-9 август), където в рамките на Glamour Beach Weekends 2020 заредихме готините хора на плажа с добро настроение, ценна здравна информация и селекция от страхотните продукти на Абофарма, особено подходяща за лятото. 

 

В рамките на събитието Лозенец и къмпинг „Градина“, освен утвърдени центрове на лятната парти култура, се превърнаха и в сцена на здравето, спорта и красотата! Всички, които решиха да разходят банските си под шатрата на Glamour, си тръгнаха както с усмивки и добро настроение, така и с подаръчен комплект от Абофарма. 

 

Шампион сред нашите продукти беше нашият най-нов магнезиев продукт – Магнезий 1000 - натурален магнезий от Мъртво море под формата на депо таблетка с удължено действие, доставяща цели 484,5 мг магнезий в една доза. Магнезий 1000 е изключително подходящ за всички хора, които водят активен начин на живот – бързо запълва магнезиевия дефицит, помага при мускулни крампи и болки в ставите, благоприятства нормалното функциониране на нервната система и работата на сърцето и увеличава производството на енергия. 

 

Друг магнезиев продукт на Абофарма, с който зарадвахме хората, които се забавляваха на плажа, беше Магнехарт Актив – ефервесцентна напитка с магнезий и калий, която компенсира загубите на тези така важни електролити - особено през летните месеци. Освен че възстановява електролитния баланс на тялото, Магнехарт Актив подобрява метаболизма и общия имунитет.

 

Продукт на Абофарма, който също предизвика голям интерес на плажа, беше пробиотикът – Флора 8. Той осигурява мигновен ефект при всички стомашно-чревни неразположения. Стиковете за директна консумация съдържат 8 милиарда живи бактерии, които 100% гарантирано достигат до червата, благодарение на  специалната технология микроинкапсулиране. Всички, които опитаха Флора 8, останаха очаровани от уникалния му вкус на крем карамел!

 

Естествено, не пропуснахме да направим комплимент на всички дами, на които подарихме Цинк-Биотин - продукт, със съдържание на микроелементa цинк и витамин В7, отговорни както за добрия имунитет, така и за отличното състояние на косата, кожата и ноктите. Защото здравето и красотата вървят ръка за ръка! 

 

Както знаете, ние от Абофарма подкрепяме спорта и активния начин на живот, защото спортът е здраве, а здравето е основната ни мисия. 

 

Мисията да спечелят турнира по плажен волейбол пък имаха най-големите ентусиасти на плажа, които се записаха в нашия отбор. С бандани на Абофарма на главите и огромно желание, участниците излязоха на парещия пясък, за да премерят сили.

 

Много представители на силния пол играеха с огромен хъс и желание, което предизвикваше бурни реакции при отбелязване на точка. Дамите пък красиво отмятаха коси и показваха, че хубавото спортно тяло, грижата за здравето и красотата вървят ръка за ръка. 

 

Нашият екип награди победителите с революционния продукт Проколаген с патентован състав, стимулиращ образуването на колаген, и  допринасящ за правилното функциониране на ставите, костите, съединителната тъкан, скелетната мускулатура, кръвоносните съдове, кожата, косата и ноктите. Две от участничките в плажния волейбол грабнаха бутилка с вода и побързаха да изпият таблетка Проколаген още на плажа. Те бяха впечатлени от свойството на Проколаген да прави косата здрава и по-гъста. Смело можем да кажем, че няма нищо чудно в това свойство на Проколаген, здравето отвътре личи и отвън. 

 

Време беше за заслужена почивка на плажа, а какво е ден на плажа без интересно четиво в ръка? Екипът ни се погрижи и за това като зарадва малки и големи с авторските ни вестник и детска книжка, с които много се гордеем.  Вестникът на AboPharma буквално се раздаваше като топъл хляб. Кой каза, че времето на вестника било свършило? Почивката на плажуващите стана още по-приятна с нашия здравен инфо гид в ръка, а в аболютен хит сред малчуганите се превърна детската ни книжка – пълна с приказки, загадки, кръстословици и секции за оцветяване. 

 

Щурата атмосфера на бар Айляк (Лозенец) и Kite Bar (къмпинг „Градина“) също допринесе Glamour Beach Weekend 2020 да се превърне в уникално преживяване, а нашата фоторамка успя да запечата някои от най-веселите моменти. 

 

Благодарим на всички готини хора, до които се докоснахме на плажа. Срещнахме много приятели на Абофарма и създадохме нови такива. Ще се срещнем пак под лъчите на парещото слънце и догодина. А дотогава не забравяйте – здравето и красотата вървят ръка за ръка. Ако сте здрави и се чувствате добре, гарантирано ще изглеждате добре – продуктите на AboPharma ще ви помогнат в тази мисия!