ABO Pharma GmbH

е създадена през
1996 г. от Хубертус Бонк.

Нашата главна цел винаги е била – създаването и дистрибуцията на висококачествени, здравословни продукти с грижа за здравето на хората

Натрупаният богат опит през годините и добрите лични контакти са в основата на успешния бизнес на компанията, която изнася висококачествените си продукти в над 20 страни по цял свят. От 1999 г. ABO Pharma се намира в градчето Пелинген близо до гр. Триер (западната част на Германия, близо до границата с Франция).

С цел по-качествено, бързо и конкурентно производство на някои от продуктите си, ABO Pharma си сътрудничи и с други сертифицирани производители на хранителни добавки в ЕС в Германия, Холандия, Италия и Полша.

От 2000 г. Тeхноком Трейд ООД е официален вносител и разпространител на продуктите на ABO Pharma.

Фирмата води началото си от уважаваната в медицинските среди австрийска фирма “ТЕКОМ Аналитикал Системс”, която доставя медицинска апаратура и консумативи за болничния сектор в България още от средата на 80-те. Фирма Техноком Трейд ООД има собствена дистрибуторска мрежа и логистика покриващи територията на цялата страна

“Ние се грижим за Вашето здраве” не е просто наш рекламен слоган, а наша мисия и основна цел!

Зад създаването и разпространението на висококачествените продукти на ABO Pharma стои екип от висококвалифицирани професионалисти с грижа към здравето на хората.

image-3

Заедно постигаме високо качество, ефикасност, сигурност и надеждност на продуктите ни, така че да бъдем в максимална полза и подкрепа на нашите потребители!

image-4

Да спечелим доверието на своите клиенти е най-ценното, което можем да получим.

image-5

С отдаденост, отношение и внимание към всеки детайл, ние продължаваме да се грижим за вашето здраве!