Болка и тежест в краката. Възможно ли е това да се дължи на горещото време? - интервю с маг.фармацевт Гергана Колевa

Article title 2


През лятото усещам силна болка и тежест в краката. Възможно ли е това да се дължи на горещото време?

 

Да, често високите температури се превръщат в сериозно изпитание за хората страдащи от разширени вени. Оплаквания като болка, тежест и умора в краката зачестяват, тъй като жегите обострят тези симптоми. И макар, че лятото е най-чаканият сезон от годината, то може да се превърне в истински ад за хората с разширени вени.

Загубата на тонус и еластичност на венозните стени, предизвикват забавяне на циркулация на кръвта в тях и затова се появяват тези неприятни симптоми. продължителното излагане под ярките слънчеви лъчи и високите температури засилват симптоматиката.

 

Страдам от разширени вени от години. Как Варистази плюс може да ми помогне и колко време да го използвам?

 

ВАРИСТАЗИ е в помощ на всички хората, които страдат от разширени вени. Той стимулира микроциркулацията, насърчава отичането на излишната течност и облекчава отоците и синините в долните крайници, като намалява усещането за тежки и уморени крака.

Гелът е комбинация от екстрактите на няколко растения, които спомагат за укрепване и стабилизиране на венозните стени и подобряват снабдяването на тъканите с кислород.

Предимство на продукта е, че е поднесен в изключително удобен за ползване флакон, който позволява стерилност на суспензията и я предпазва от оксидация. Може да се използва продължително време. Той оставя приятното усещане за свежест и отпочиналост веднага след като го втриете в кожата си.

Гелът се абсорбира добре, има бързо действие и не оставя следи по дрехите.