Кое може да провали перфектната среща?

Article title 2


Познато ли ти е онова приятно чувство на вълнение и очакване преди среща с любимия или пък дълго жадувана вечер по женски? То често е свързано с редица приготовления и неизменните въпроси – какво да облека, изглеждам ли достатъчно добре, как да съм наистина неотразима…?

 

Със сигурност ти е позната и онази приятно-трескава подготовка преди това – да помислиш за грима, прическата си, облеклото и обувките, за да бъде всичко наистина съвършено.

 

И така – моментът наближава. Предвидила си всичко – тоалетът ти е „изпипан“ до последния детайл, а ти си в целия си блясък и се чувстваш фантастично. Очертава се перфектна среща, защото си помислила за всичко и всичко е прекрасно – от визията ти до времето навън.

 

Тогава обаче се появява ТОЙ и заплашва да провали приятното ти прекарване.

 

Как е възможно?! Защо точно сега?! ЧРЕВНИЯТ ДИСКОМФОРТ може да осуети напълно плановете ти за фантастична среща. Не му позволявай!!!

 

 

Бъди подготвена за всяка ситуация с Флора 8. Симбиотик с доказано благотворно действие за здрава и балансирана чревна флора. Флора 8 от ABOPHARMA съдържа комплекс от пробиотици и пребиотици, като доставя 8 милиарда бактерии от два специално подбрани щама. Подходящ за всекидневна употреба, не само поради благотворното си действие, но и поради неустоимата наслада от завладяващия му вкус на крем карамел.

 

Флора 8 повлиява благоприятно състоянието на чревния тракт при редица нарушения на функциите на храносмилателната система. Сред тях са така непроятните запек, подуване, болка, газове и диария. Не на последно място Флора 8 стимулира имунитета на организма и благоприятства възстановяването при прием на нестероидни противовъзпалителни лекарства. Подходящ е и по време на диета, или постене, не съдържа захар, мляко, глутен, ГМО, консерванти и оцветители.

 

А най-хубавото е, че можеш да приемаш Флора 8 навсякъде и по всяко време без вода, защото се предлага в удобна форма – индивидуални сашета за директна консумация и изключително лесен прием.

 

С Флора 8 чревният дискомфорт не може да провали плановете ти. Чувствай се ФЛОРАСТИЧНО, защотото без чревен дискомфорт настроението ти винаги ще е фантастично!

 

 

Купи онлайн ФЛОРА 8 с -15% отстъпка - ТУК!