Температура, оток, болка? Дръж се - KOOL PATCH идва на ПОМОЩ!

Article title 2


ТЕМПЕРАТУРА, ОТОК, БОЛКА? Дръж се, МАМО - KOOL PATCH идва на ПОМОЩ!


KOOL PATCH са медицински пластири с охлаждащ гел за намаляване на телесната температурапри всякакви фебрилни състояния за пеленачета, деца и възрастни. Понижаването на телесната температура е особено необходимо при деца под 3 години, а KOOL PATCH е удобен и практичен начин, бързо да облекчите симптомите свързани с повишената температура, които са много чести при малките деца. KOOL PATCH не е лекарствен продукт, а напълнo безвреден „компрес“, без да притежава нежеланите реакции, възможни при перорален прием на лекарства. Действието му е изцяло механично и няма никакво химично въздействие, затова може да се прилага дори при новородени.
- KOOL PATCH ще свали температурата и ще облекчи неразположението при никнене на първите зъбки. Поставя се на гръбчето на детето, за да не може да го достигне с ръчички.

- KOOL PATCH се справя незабавно с отока и температурата след имунизация Препоръчително е пластирът да се постави два часа по-рано на мястото, където ще се извърши имунизацията.

ТАЙНАТА НА ПЛАСТИРИТЕ KOOL PАTCH е в гела им, който се състои от над 70% дестилирана вода, глицерин и ментол и е напълно безвреден! Глицеринът задържа водната маса върху пластира, а той поема топлината от кожата и изпарявайки се, я разсейва във въздуха. Продължителният охлаждащ ефект пък се дължи на свойствата на ментата.


● Гелът има добър контакт с кожата благодарение на това, че е покрит с дишаща хидрофилна марля от нетъкан текстил.
● KOOL Patch дават незабавен охлаждащ ефект, който трае от 4 до 6 часа, без да се налага да се изстудяват в хладилник.
● Пластирите залепват нежно за кожата, а при отлепяне, гелът им не оставя следи и не падат дори, ако вие или детето ви се въртите насън.
● Само отваряте фолийната опаковка, махате защитната лента и поставяте пластира на мястото, където искате да получите облекчение.
● KOOL Patch са хигиенични, тъй като са за еднократна употреба и изключително удобни, защото можете да ги носите със себе си и да ги използвате навсякъде и по всяко време – било то у дома, на работа или докато сте на път.