Йорданка Темнилова, магистър фармацевт гр. Пазарджик - интервю на тема: коластра Имунокол Перфект ПроБио

Article title 2


Йорданка Темнилова, магистър фармацевт гр. Пазарджик

Кои са предимствата на този вид коластра?

Имунокол Перфект Пробио е комбинация от коластра (370мг) и специално разработени микрокапсулирани култури от Лактобацилус ацидофилус (2 мрд. живи бактерии) и Бифидобактериум Лонгум (1 млрд. живи бактерии), които гарантират наличието на милиарди живи организми, без нуждата от специално съхранение.

Комбинацията от коластра и живи пробиотични щамове осигурява двойна защита за стомашно-чревната флора и имунната система.

Олигозахаридите в нея, служат като пребиотици и стимулират размножаването на някои полезни бактерии, живеещи в дебелото черво, а гликопротеините - не позволяват на вредните микроби да проникват в стените на стомашно-чревния тракт.

Можем ли да се доверим на коластра Имунокол Перфект ПроБио за устойчив имунитет?

Да, определено, тя е един прекрасен избор, що се отнася до укрепването на имунитета, тъй като поддържа естествената имунна функция. Имунните фактории в коластрата изграждат и поддържат всички процеси, свързани с имунните функции. При редовно добавяне на коластра към храната, повечето хора съобщават за повишен имунитет – по-малко алергични реакции, настинки и признаци на вирусни инфекции или грип. В същото време, при вече настъпила заболяване, те се възстановяват много по-бързо и лесно.


За кого е подходяща коластрата?

Коластрата подпомага повишаването нивата на хормоните на растежа и на инсулин-подобните фактор на растежа (IGF-1). Тя може да се използва от всеки за по-добро здраве, повишена енергия и дълголетие. Оказва влияние върху имунна система и осигурява непосредствена защита при възпаления на горните дихателни пътища вследствие на вирусна инфекция. А добавянето на пробиотични бактерии, допълнително подпомага поддържането на здравословна стомашно-чревна флора.


Колко време трябва да мине, за да забележа резултати от приема?

Като цяло, ползите от използването на качествена коластра се натрупват, което означава, че колкото повече и по-често използвате коластра, толкова по-големи са ползите. Някои хора с определени състояния на алергия могат да забележат подобрения изключително бързо, докато други по-бавно, но сигурно и продължително ще усетят подобренията с времето. Практиката сочи, че приема на коластрата, в продължение на месец и половина води до изразено положителни ползи при повечето хора.