Доктори признават: Открито е природно решение за противодействие на кашлицата

Article title 2


Кашлицата е неизменният спътник на респираторните инфекции. Суха, дразнеща или продуктивна, попаднем ли под нейния прицел, кашлицата може да ни мъчи със седмици и буквално да вгорчи живота ни.

 

Причините за появата ѝ са свързани преди всичко с възпаления на дихателните пътища, причинени най-често под влияние на вируси и бактерии. Тя е естествен защитен механизъм на тялото. 

 

Неизлекувана, кашлицата може да доведе до много сериозни последствия. В комбинация със студеното време и отслабения имунитет, тя бързо може да се задълбочи и инфекцията да слезе към белите дробове, причинявайки трайно увреждане. Затова е важно да се предприемат нужните мерки още с появата ѝ. Освен всичко останало, кашлицата може да бъде доста мъчителна в случаите, когато не се повлиява особено добре от стандартните медикаменти, което засилва многократно чувството на дискомфорт по време на боледуването. 

 

За да прекратим нейната инвазия преди да е нанесла сериозни поражения е необходим навременен ход, при това със средство достатъчно мощно, за да противодейства на всички нива, предотвратявайки инфекцията. 

 

Кой е най-големият враг на кашлицата?

 

В аптечната мрежа се предлагат много и различни продукти за облекчаване на кашлица. Не всички обаче имат желания ефект.

 

Доказано от практиката на водещи специалисти едно от най-ефективните средства в борбата с кашлицата е Лихенсед балсамов сироп.

 

Продукт, открояващ се от всички останали с изключително богатия си синергичен състав, включващ висококачествени натурални активни съставки, специално разработени в съответствие с философията на природната медицина и в унисон с най-новите, съвременни достижения и технологии. 

 

Лихенсед притежава силата да противодейства едновременно на сухата кашлица, която е свързана с раздразнена лигавица, а също и на продуктивната кашлица, когато има продуциране на секрет.

 

Уникалната формула на Лихенсед създава двойна защита за дихателните пътища, която предпазва от нашествието на вирусите и елиминира кашлицата.

 

Доказано мощният ефект на балсамовия сироп действа едновременно в няколко направления: образува двоен защитен филм слой, активно подпомага възстановяването на бронхиалния епител, регенерира лигавицата и успокоява кашлицата. Освен това, намалява микробния товар, ограничава развитието на инфекцията и защитава дихателните пътища. 

 

Всички изброени ефекти балсамовият сироп Лихенсед дължи на прецизно подбраните екстракти от билки, чиито вещества изграждат стабилната му формула, така че да противодейства на инфекцията и да елиминира кашлицата. В състава си съдържа: Исландски лишей, Котешки нокът, Бяла ружа, Живовляк, Росянка и Прополис за максимална ефективност върху дихателните пътища. 


Лихенсед балсамов сироп е подходящ не само за лечение, но и за профилактика в сезона на вирусните и бактериални инфекции. Поради изцяло природния си произход и профила си на безопасност, сиропът е особено подходящ за дългосрочна употреба. Той може да се използва толкова време, колкото е необходимо за облекчаване на сухата или влажна кашлица, при дразнене и болки в гърлото, както и за защита от вируси и бактерии. 

 

 

Купи онлайн на трайно ниска цена - ТУК!

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ:

 

Д-р Бруск Халил, Пулмолог (Белодробни болести), Втора МБАЛ – София

 

Една от най-честите причини за кашлица са острите респираторни заболявания, острите инфекции на дихателните пътища, причинени от вируси и/или  бактерии или други микроорганизми. Разбирането на произхода и етапа, на който се намира кашлицата, е важно за нейното правилно овладяване. От  съществено значение е да се подбере правилният продукт, за да бъде овладяна кашлицата, без да се стига до усложнения.
При пациентите с кашлица, причинена от респираторни заболявания и остри инфекции на дихателните пътища, които приемат Лихенсед балсамов сироп, се  наблюдава облекчаване на дразненето и успокояване на кашлицата, благодарение на комплексното действие и на комбинацията от съставки в продукта.  Продуктът успокоява, овлажнява, регенерира лигавицата и облекчава кашлицата. Лихенсед балсамов сироп образува защитен филм и спомага за  възстановяване на епитела на бронхиалните клетки.

 

 

Патентованата формула е комбинация от специално подбрани съставки, която повлиява суха и дразнеща кашлица по следните механизми:

•    Прополис и котешки нокът - способстват за намаляване на микробния товар и ограничават развитието на инфекцията
•    Исландски лишей, в комбинация с Лечебна ружа създават двоен защитен филм слой, като предпазват лигавицата и предотвратяват проникването и развитието на болестотворни микроорганизми
•    Лечебната ружа повлиява възпалението и има успокояващ ефект
•    Исландският лишей спомага за отхрачването на секретите
•    Кръглолистната росянка допринася за нормалното функциониране на дихателните пътища, чрез способността си да възстановява епителните клетки в бронхите

 

Д-р Мария Томова, общопрактикуващ лекар, гр. София

 

Лихенсед  балсамов сироп е уникален продукт с много добро действие върху горните дихателни пътища. Една перфектна комбинация от лечебни билки.   Предписвам го при различни случаи на възпаления на горните дихателни  пътища. Лихенсед балсамов сироп е добре да се взима и след приключване на   лечението, когато възпалението вече е овладяно. Винаги има една остатъчна симптоматика, затова е добре да се продължи приема му още поне десетина   дни след преболедуване. Особено при хора, които са податливи на чести боледувания, в рискова ситуация с хронични заболявания и при хронични   фарингити.