Как да преборим мъчителната кашлица? Докторите имат решение за противодействие на всички нива

Article title 2


Разговаряме с проф. д-р Венцислава Пенчева, началник Белодробно отделение в клиника по пропедевтика на вътрешните болести, УМБАЛ „Александровска”.

 

Инфекциите на дихатeлните пътища, причинени от вируси, са често срещани, особено през есенно-зимния период. Към типичните симптоми спадат кашлица, болки в гърлото, хрема, отпадналост, главоболие, намален или липсващ апетит, мускулни и ставни болки, особено в случаите на инфекция с грипен вирус. Те могат да варират според вида на вирусната инфекция и общото състояние на организма, но кашлицата е един от основните и най-неприятни симптоми, съпровождащи заболяването. Често тя е мъчителна без да се повлиява от първоначално назначените медикаменти и е съпроводена с трудно отделящ се, жилав секрет.

 

Кашлицата в никакъв случай не бива да бъде подценявана, тъй като ако не бъдат предприети навременно мерки, тя може да продължи дълго и да наруши съществено качеството на живот. 

 

Какво е решението?

 

Горещо препоръчвам Силвъртус Флу на всички мои пациенти, защото е медицинско изделие, чиято формула е предназначена за симптоматично лечение на възпалено гърло, кашлица и секреция и спомага за унищожаването на вирусите и бактериите. 

 

Продуктът предпазва от последващи инфекции, като притежава и изразен имуномодулиращ ефект. 

 

Силвиртус Флу е мощна комбинация с доказан ефект, която комбинира действието на няколко уникални съставки, сред които колоидно сребро, прополис и NAC (N-ацетил цистеин), в съчетание с екстракти от Лечебна ружа и Пчелник, които го правят уникален за българския пазар продукт, без аналог!

 

Действието на съставките:

 

NAC (N-ацетил цистеин) в състава на Силвъртус Флу е продукт на аминокиселината L-цистеин и е познат със своето мощно имуностимулиращо и антиоксидантно действие, което благоприятства и подобрява цялостното състояние.

 

Едно от свойствата на ацетилцистеинът е да „разпада“ микопротеиновата слуз в белите дробове, което директно повлиява кашлицата, независимо от произхода ѝ (бронхит, пневмония или други инфекции на дихателната система). Редица проучвания показват, че N-Acetyl-L-Cysteine, не само облекчава симптомите, но и благоприятства предотвратяването на усложнения при пациенти с хроничен бронхит. Той подпомага втечняването на гъстия бронхиален секрет и неговото отделяне. Укрепва дихателната система и намалява пристъпите на кашлица, като облекчава дишането. NAC спомага за синтеза на ензима глутатион, който предпазва имунните клетки от увреждане и обезврежда ксенобиотиците (неразтворими, токсични за клетката вещества). Притежава и противовирусно действие и укрепващ имунната система ефект.

 

Богатите на растителен клей екстракти от Лечебна ружа и Пчелник, благоприятстват образуването на защитен "филм", който предпазва лигавицата на устната кухина от дразнене и насърчава нейната хидратация. Те отпускат гладката мускулатура и втечняват секретите, като така облекчават кашлицата.

 

Може би най-ценното на продукта се състои в съдържанието му на колоидно сребро. Тъй като сребърните му частици блокират инфекциозните процеси, то се свързва с естествената защита на нашия организъм и с основание е наричано “природен антибиотик”. 

 

Доказано е, че сребърните наночастици са изключително ефективни в борбата срещу широк спектър от вируси. Малкият размер на сребърните наночастици (вариращ от 10 до 100nm) им позволява лесно да навлязат в генома на вируса, за да блокират клетъчните фактори и вирусните вектори или иначе казано да спрат възпроизвеждането на вируса в организма.

 

Силвъртус Флу съдържа още един добре познат на всички природен продукт със силно изразени противовирусни и антимикробни свойства и това е прополисът. Той е известен с това, че противодейства на всички инфекции на горните дихателни пътища.

 

Уникалното му качество е това, че независимо за колко дълъг период от време го взимаме, нашият организъм не привиква към него и по този начин той винаги действа. Екстрактът от прополис ускорява възстановяването на увредените лигавици и тъкани.

 

Специална оферта в Аптеки SoPharmacy и sopharmacy.bg до 31.01.2023
 

Купи онлайн с -15% - ТУК!

 

Формулата на Силвъртус Флу е създадена така, че всяка една от съставките подпомага и засилва действието на останалите. В съвкупност, те образуват онази мощна сила, нужна на тялото да облекчи кашлицата и да подпомогне изхвърлянето на жилавите секрети.

 

Силвъртус Флу намалява симптомите на инфекцията, подобрява белодробната функция и физическата активност, а в дългосрочен план допринася за по-добро здраве и качество на живот. 

 

Продуктът е с изцяло натурален състав и с доказан профил на безопасност, затова при необходимост го препоръчвам на моите пациенти дори за по-продължителни курсове на лечение.

 

Силвъртус Флу има доказан отличен ефект на действие, а това го прави предпочитан и ценен съюзник в борбата с настинки и вируси.

 

МНЕНИЕТО НА ФАРМАЦЕВТА:

 

Магистър - фармацевт Силвана Галенова, аптека „Ахилея“, гр. Силистра

 

Винаги препоръчвам на клиентите, които идват в аптеката и търсят нещо наистина работещо и с бързо действие при грип или настинка, да използват продукта на ABOPharma - Силвъртус Флу разтворими сашета. Това е медицинско изделие, което обединява в себе си ключови съставки - колоидно сребро, прополис и NAC и има изключително добро действие има при наличие на кашлица, съпроводена от секрети. Отзивите, които получавам от клиенти, доверили се на Силвъртус Флу са, че усещат бързо облекчение на симптомите, като продуктът има изключителен ефект за изчистването на упоритите секрети. Разтворимите сашета са лесни за употреба, с приятен вкус и са подходящи за диабетици. Силвъртус Флу е продукт, който задължително трябва да присъства в домашна аптечка, или по време на пътуване, за да е винаги в помощ още при първите симптоми!