СИЛВЪРТУС ФЛУ – на първа линия в борбата с кашлицата

Article title 2


Какво е Силвъртус ФЛУ и защо е предпочитан избор на лекари и пациенти?

 

Силвъртус ФЛУ е мощен противовирусен продукт с доказано действие при облекчаването на кашлица, съдържащ N-ацетил цистеин и уникалните свойства на колоидното сребро. Той не просто се бори с неприятните симптоми, но и унищожава бактериите и корона вирусите (включително този, причиняващ COVID-19).

 

Силвъртус ФЛУ комбинира действието на няколко уникални съставки, сред които NAC (N-ацетил цистеин), колоидно сребро, , прополис, лечебна ружа и пчелник. Спомага за отхрачването и защитава дихателните пътища от последващи инфекции.

 

Формулата на Силвъртус ФЛУ  дирeктно унищожава вируси и бактерии и в същото време подпомага облекчаването на възпаленото гърло,  успокоява кашлицата и секреция на слуз. Това, което гo отличава е, че не само повлиява симптомите, но и действа директно срещу причинителите и предпазва от последващи усложнения.

 

Купи Силвъртус ФЛУ с -15% отстъпка - ТУК!

 

Kое прави формулата на Силвъртус ФЛУ наистина уникална?

 

Комбинацията от мощни лечебни съставки с доказан ефект действа едновременно в няколко посоки, като облекчава симптомите и се бори с причинителите. Колоидното  сребро в Силвъртус ФЛУ  го прави уникален за българския пазар продукт. Познато като сребърна вода колоидно сребро има доказан антибактериален ефект, то е природен антибиотик, чието действие унищожава вируси, бактерии, гъбички и паразити. Има мощно действие срещу настинка и грип.

 

Доказано е, че металните наночастици могат да се борят срещу широк спектър от вируси, а конкретно сребърните наночастици се смятат за най-ефективните в борбата с вирусите. Изключително малкият размер на сребърните наночастици (вариращ от 10 до 100nm) им позволява лесно да навлязат в генома на вируса, за да блокират клетъчните фактори и вирусните вектори или иначе казано да спрат възпроизвеждането на вируса в организма.

 

Как работи колоидното сребро в Силвъртус ФЛУ?

 

Сребърните частици с положителен заряд привличат отрицателно заредените вируси, гъбички, свободни радикали и други патогени и по този начин ги унищожават. След като положителните сребърни йони се прилепят към отрицателно заредените частици на тялото, те нарушават метаболизма им. Следва изхвърлянето им от организма посредством имунната, лимфната и отделителната системи. Другото голямо предимство на колоидното сребро е, че  патогените не могат да изградят резистентност към него.

 

Кои са останалите съставки с мощно действие във формулата на Силвъртус ФЛУ?

 

Прополис – в комбинация с колоидното сребро предпазва от микроби и унищожава бактериите и вирусите. В комбинация с колоидното сребро двете съставки осигуряват изключително мощна защита на организма.

 

NAC (N-ацетил цистеин) - подпомага втечняването на гъстия бронхиален секрет. Едно от свойствата на  NAC е да „разкъсва“ дисулфидните мостове на мукопротеините, като по този начин благоприятства експекторацията (отхрачването) и спомага за физиологичното отделяне на секрета. N-ацетил цистеинът има доказано противовирусно действие и спомага за цялостното укрепване на имунитета.

 

Пчелник – притежава силно отхрачващо действие. Доказано е, че екстрактът от пчелник отпуска бронхиалната мускулатура и едновременно с това стимулира изчистването на налепи от гърлото. Пчелникът съдържа вещества с горчиви тонични свойства, които благоприятстват лечението и възстановяването при грипни състояния. 

 

Екстракт от лечебна ружа – лепкавата смола, която се съдържа в нея, образува невидим защитен филм. Той прилепва към фарингеалната лигавица като създава бариерен ефект и така ограничава контакта с външни дразнители. Лечебната ружа благоприятства хидратацията на изсушената лигавица.

 

Купи Силвъртус ФЛУ с -15% отстъпка - ТУК!

 

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗА СИЛВЪРТУС ФЛУ:

 

Д-р Ваня Георгиева, педиатър, гр.Монтана

 

„Продуктът, който гарантира липсата на усложнения и който аз често използвам в своята практика СИЛВЪРТУС ФЛУ. Той съдържа екстракти от лечебна ружа и пчелник, богати на растителен клей. Те благоприятстват образуването на филм, който предпазва лигавицата на устната кухина от външни дразнители, като по този начин намалява кашлицата, като същевременно се насърчава хидратацията и смазване на лигавицата. Екстрактът от пчелник отпуска бронхиалната мускулатура, като стимулира отделянето на налепи от гърлото и секрет от белите дробове.“

 

 

 

 

Д-р Първолетка Маркина, общопрактикуващ лекар, гр. София

 

„Колоидното сребро притежава троен механизъм на действие, който унищожава вирусите и бактериите. Първо на окислението, което го предизвиква и така нарушава обмяната на веществата и катаболизма на клетката. Второ – нарушава дишането на клетъчната мембрана, като по този начин я разрушава. Трето – свързва клетъчното ДНК. В същото време колоидното сребро има действие като антибиотик, без да има страничните ефекти на антибиотиците т.е. алергичните състояния и създаването на резистентност“.

 

 

 

 

Д-р Елена Огнянова Христова, общопрактикуващ лекар, 26 ДКЦ – София

 

„Най-честите нежелани реакции свързани с лечението с антибиотици са свързани с токсичното натоварване на организма с тях, което води до драстично спадане на общия имунитет . Билковите екстракти в СИЛВЪРТУС образуват филм върху възпалената лигавица, предпазват от въздействието на околната среда, а среброто и прополиса действат бактериостатично, унищожават вирусите и бактериите. При вирусните инфекции е много важно да се повиши имунитета на организма, а когато има епидемична обстановка“.

 

 

 

 

*Промоцията е валидна до 31.03.2022

 

Купи Силвъртус ФЛУ с -15% отстъпка - ТУК!

 


Източници:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6320918/
https://pubs.rsc.org/en/content/articlelanding/2016/ra/c6ra12516f
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7765683/
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04419025
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT03581084
https://www.medicalnewstoday.com/articles/327219
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3275984/
https://www.healthline.com/health/colloidal-silver
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT02403479
https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04978025
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/17651227